Değerli meslektaşlarım,

 

Sizleri, 17-19 Nisan 2025 tarihleri arasında Eskişehir’de düzenlenecek olan "8. Ulusal Çocuk Ortopedisi Kongresi"ne davet etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Çocuk Ortopedisi Derneği tarafından iki yılda bir düzenlenen sekizinci kongremizin ülkemizin önemli eğitim, sanat, kültür ve turizm şehirlerinden birisi olan Eskişehir’de “Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kongre Merkezi’nde” yapılmasına karar verilmiştir.  Kongremizin amacı, çocuk ortopedisi alanında deneyimli ve genç meslektaşlarımızı bir araya getirerek en güncel bilgileri ve yenilikleri paylaşmak, zengin bir bilimsel tartışma platformu oluşturmak ve uluslararası iş birliğini arttırmaktır. Bilimsel programın yanında katılımcıların Eskişehir’in doğal güzelliklerini ve kültürel özelliklerini keşfedebilmesi hedeflenmektedir.   

Kongremiz, özenle hazırlanmış, zengin bir bilimsel programla sizleri karşılayacaktır. Hem deneyimli isimlerin hem de genç meslektaşlarımızın aktif rol alacağı bu samimi ortamda, değerli katkılarınızı bekliyoruz. Ayrıca, Avrupa ülkelerinden katılacak konuşmacılar ile programımızı daha da zenginleştirmeyi amaçlıyoruz. Bu kongremizde çocuk travmatolojisi, çocuk spor yaralanmaları, deformite düzeltimesi ve uzatma konularına biraz daha fazla ağırlık vermeyi planlalıyoruz. Tüm bunların yanında kongremizin Avrupa Pediatrik Ortopedi Derneği (EPOS) tarafından bilimsel olarak desteklenen bir etkinlik olarak takvimlerde yer almasını hedefliyoruz.   

Ülkemizdeki birçok merkezde değerli araştırmacılarımız tarafından ulusal ve uluslararası literatüre kazandırılması hedeflenen çalışmaların kongremizde sunulmasından büyük bir mutluluk duyacağız. Bu nedenle, kongremize bildiri özetlerinizi yollamanız için sizleri davet ediyoruz.   

Ülkemizin çocuk ortopedisi alanındaki güçlü bilimsel alt yapısı sayesinde dünyadaki tanınırlığı ve saygınlığı üst düzeydedir. Kongremize katılarak, çocuk ortopedisi alanındaki son gelişmeleri takip etme, meslektaşlarımızla bilgi ve deneyim paylaşma ve yeni bağlantılar kurma fırsatını elde edeceksiniz. Sizleri bu önemli etkinlikte aramızda görmekten onur duyarız. 

Katılımınızı ve katkılarınızı bekler, saygılar sunarız.  

En içten dileklerimizle,

 

Prof. Dr. Hakan Ömeroğlu
Kongre Başkanı

Prof. Dr. Hakan Şenaran
Çocuk Ortopedisi Derneği Başkanı

 

 

Dikkat Yorum Yazmak için tıklayınız


Yorumlar